BECX OBKS90-45

De OBKS90-45 is een prachtig complete machine voor de intensieve gebruiker. De machinist kan vanuit zijn cabine alle draai- en zwenkfuncties hydraulisch bedienen. Deze vele instelmogelijkheden komen ten goede aan het aantal meter dat per dag geborsteld en gesneden kan worden.

Doordat de borstel en het snijmes vanuit de cabine verstelbaar zijn, zijn de meeste graskanten en de te borstelen verhardingen geen probleem voor deze machine!

Ontdek de BECX OBKS90-45

BECX OB90

Alle instelmogelijkheden zijn hydraulisch aan te sturen waardoor de machinist alle hoeken en kanten gemakkelijk kan bereiken zonder tijd te verliezen.

De borstelarm is over een groot bereik zwenkbaar van links naar rechts. De kop kan zowel voorover en achterover als naar links en rechts kantelen. Op deze manier kan de machinist de borstel precies daar aan de grond krijgen waar nodig.

Ontdek de BECX OB90

BECX OB90M

De M in OB90M staat voor manueel. Door de slimme constructie is de OB90M volledig naar wens en behoefte in te stellen door de gebruiker.

Met een zwenk bereik van maar liefst 180 graden kan de machine over een groot bereik gebruikt worden. Door de kop te draaien kan de hoek ten opzichte van de verharding ingesteld worden.

Ontdek de BECX OB90M

BECX OBKS50-35

Met de Becx onkruidborstel-kantensnijder machines is het mogelijk om te borstelen en graskanten te snijden in één werkgang. De OBKS50-35 heeft standaard een borsteldiameter van 50 cm en een snijmesdiameter van 35 cm.

Deze machine is standaard uitgerust met mechanische stel mogelijkheden voor werkbreedte van de machine en de hoogte van het kantensnijmes ten opzichte van de borstel. Ook is de borstelhoek mechanisch te verstellen.

Ontdek de BECX OBKS50-35