Voordelen


DE VOORDELEN VAN DE WEEDHEATER

Op basis van onze jarenlange ervaring met de bouw en productie van hete lucht onkruidverdelgers, hebben we een nieuwe generatie machines ontwikkeld met focus op hoge energie- efficiëntie en lage CO2-uitstoot.

De nieuwe generatie specialiseert zich door doormiddel van stralingswarmte als hete lucht waarmee de machine niet in contact is met het onkruid. Hierdoor is er minder brand gevaar.

De speciale technieken in deze generatie zorgen voor snelle verdelging en minimale hergroei.

Milieu vriendelijk

De Weedheater gebruikt geen gif en heeft een lage Co2 uitstoot. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor het beheersen van onkruid. En voldoet aan de regelgeving per 2016.

Universeel toepasbaar

Doordat de Weedheater universeel toepasbaar is op vrijwel alle machines hoeft u alleen de Weedheater aan te schaffen. Deze kunt u zelf op u machine monteren of dit door ons laten doen.

Verschillende afmetingen

De Weedheater is leverbaar in verschillende afmetingen. De kleinste werkbreedte is 50cm breed de grootste 4 meter. Zo bieden wij voor elke situatie een oplossing.

Goedkoop

De Weedheater is goedkoop in gebruik. De machine is zo ontwikkeld dat deze zuinig omgaat met de energie. De werkbare kosten van de Weedheater bedragen c.a. €6,- per uur.

Minimale hergroei

De Weedheater zorgt voor minimale hergroei van het onkruid. Door de speciale manier van verdelgen bestrijdt u zowel onkruid, de kiemen als de onkruidzaden.

Geen brandgevaar

De Weedheater is een hete lucht onkruidverdelger, geen onkruidbrander. Er is geen open vlam, het onkruid wordt door de hitte verdelgt. Er is daarom geen brandgevaar.

Vraag een demo aan

We geven u graag een demonstratie van onze machines. Maak daarvoor vrijblijvend een afspraak.

Tijdens de demonstratie laten we zien hoe de machine werkt en lopen wij met u door het behandelproces. Tijdens de demonstratie kunt u vragen stellen zodat u een goed beeld krijgt van de machine.

Demo aanvragen