Weedheater


Weedheater | ET 100 + Stiga

De ET 100 in combinatie met een Stiga werktuig drager is de ideale oplossing voor uw grotere projecten. In weinig tijd kunt u hiermee op grotere oppervlakken veel onkruid verwijderen.

De Stiga is uniek in wendbaarheid en en kan liefst 30° roteren. Zo kan je in één werkgang langs gevels en obstakels!

Ontdek de ET 100 + Stiga

Weedheater | ET 100

De ET 100 is de ideale oplossing voor uw grotere projecten. In weinig tijd kunt u hiermee op grotere oppervlakken veel onkruid verwijderen.

Met een breedte van 100cm is deze machine ideaal voor straten, parkeerplaatsen en markten maar ook kunt u op fietspaden eenvoudig het onkruid bestrijden.

Ontdek de ET 100

Weedheater | ET 175

Ook voor het grote werk hebben wij een unieke oplossing. De ET 175.

Deze effectieve machine is 175cm breed en kan dus prima overweg met grote oppervlakken als straten, parkeerterreinen en markten.

Dankzij de nieuwste technieken die er voor zorgen dat de machine efficiënt, veilig en milieuvriendelijk werkt, ontdoet u gemakkelijk grote oppervlakken van onkruid, kiemen en onkruidzaden.

Ontdek de ET 175

Weedheater | ET 150

Onkruidbestrijding op grote oppervlakken is vaak een tijdrovende klus. Met de ET 150 worden ook de grote projecten te overzien.

Met een breedte van 150cm gaat u eenvoudig de strijd aan met het onkruid op de straten, parkeerplaatsen en markten.

Ontdek de ET 150

Weedheater | ET 60

De ET 60 is de ideale oplossing voor kleinere projecten. In weinig tijd kunt u hiermee tot wel 3250 m2 per uur aan onkruid verwijderen.

Met een breedte van 60cm is deze machine ideaal voor straten, parkeerplaatsen en markten maar ook kunt u op fietspaden eenvoudig het onkruid bestrijden.

Ontdek de ET 60

Weedheater | ET 65

Onkruid groeit werkelijk overal. En op de plaatsen die moeilijk te bereiken zijn vindt u vaak het meeste onkruid.

Om deze plaatsten toch te bereiken hebben wij de ET 65 ontwikkelt, speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. De ET 65 is met een breedte van 65 cm te gebruiken in de moeilijkste hoeken en uitermate geschikt rond straatmeubilair.

Ontdek de ET 65

Weedheater | ET 20

Onkruid is hardnekkig en groeit vaak juist op de moeilijk bereikbare plaatsen.

Om ook het onkruid op die plaatsen te verdelgen hebben we de ET 20ontwikkeld. Een speciaal en eenvoudig te bedienen handunit waarmee u gemakkelijk de strijd aangaat met onkruid, kiemen en onkruidzaden rond lantarenpalen, verkeersborden, straatmeubilair of andere obstakels.

Ontdek de ET 20

Weedheater | ET 10

Wanneer u de moeilijk bereikbare plekken van onkruid wilt ontdoen is het belangrijk dat uw machine handzaam is. Daarom hebben we de ET 10 ontwikkeld.

Met de handunit kunt u eenvoudig rond obstakels als lantarenpalen, verkeersborden, straatmeubilair plaatsen gericht het onkruid verdelgen.

Ontdek de ET 10

Weedheater | ET 5

Onze kleinste, maar sterke ET 5. Handzaam, efficient en speciaal voor de meest moeilijke plekken.

Met de ET 5 bent u wendbaar en kunt u gemakkelijk en gericht onkruid verdelgen rond obstakels als lantarenpalen, verkeersborden, straatmeubilair.

Ontdek de ET 5

Weedheater | ETB 90

Weedheater presenteert de ETB 90 onkruidborstel. Deze geavanceerde borstel geeft u de mogelijkheid hardnekkig onkruid direct te verwijderen.

De ETB 90 is volledig naar wens en behoefte in te stellen. De borstel kan tot wel 180 graden draaien en ook de borstel kop is tijdens het gebruik makkelijk te bedienen en kan ten opzichte van de verharding in verschillende hoeken worden ingesteld.

Ontdek de ETB 90