BECX OBKS50-35


BECX OBKS50-35

Slim, compact en snel borstelen en snijden in één werkgang

SLIM ONTWERP

Met de Becx onkruidborstel-kantensnijder machines is het mogelijk om te borstelen en graskanten te snijden in één werkgang. De OBKS50-35 heeft standaard een borsteldiameter van 50 cm en een snijmesdiameter van 35 cm. Deze machine is standaard uitgerust met mechanische stelmogelijkheden voor werkbreedte van de machine en de hoogte van het kantensnijmes ten opzichte van de borstel. Ook is de borstelhoek mechanisch te verstellen.

HYDRAULISCHE OPTIES

Het is mogelijk de werkbreedte- en meshoogteverstelling hydraulisch uit te voeren. Deze opties kunnen later eenvoudig worden toegevoegd aan de machine. Als uw machine niet over voldoende dubbelwerkende hydraulische functies beschikt, kan de machine worden voorzien van hydraulische ventielen, compleet met bijbehorende bedieningskast

KOSTENEFFECTIEF

Door het slimme ontwerp van deze machine kunnen de productiekosten laag blijven, wat zich uitbetaald in de uiteindelijke prijs! Zonder concessies te doen aan kwaliteit of functionaliteit bieden wij u een fantastisch complete machine met uitstekende prestaties voor een erg scherpe prijs.

Specificaties

Bereik vanuit midden75 cm
Borsteldiameter50 cm
Mes diameter35 cm
Gewicht216 kg
Benodigde oliestroom20 – 60 liter / minuut
Benodigde dubb. hydr. functiesGeen
Min. – max. oliedruk180 – 250 bar

Direct contact

Brochure downloaden

Dealer Zoeken