BECX OB90


BECX OB90

De OB90 is dé juiste keuze voor de gebruiker die vele borstel-meters op een dag maakt.

VOLLEDIG HYDRAULISCH

Alle instelmogelijkheden zijn hydraulisch aan te sturen waardoor de machinist alle hoeken en kanten gemakkelijk kan bereiken zonder tijd te verliezen.

De borstelarm is over een groot bereik zwenkbaar van links naar rechts. De kop kan zowel voorover en achterover als naar links en rechts kantelen. Op deze manier kan de machinist de borstel precies daar aan de grond krijgen waar nodig!

De OB90 is ook uitvoerbaar met hydraulisch instelbaar kantensnijmes. Opbouw is altijd mogelijk mocht u later besluiten ook te willen kantensnijden met uw machine.

OMGEVING

In tegenstelling tot vele onkruidbestrijdingsmachines gebruikt de OB90 géén giftige stoffen en géén extra diesel voor het koken van water. De OB90 werkt op de hydrauliek van het werktuig en is hiermee dus dé oplossing voor de toekomst als het gaat om grootschalige duurzame en veilige onkruidbestrijding. Om beschadiging aan de verharding te voorkomen is een extra grote onkruidborstel met veel plukken ontwikkeld. Deze borstel heeft zelfs op lage toeren een uitstekende werking!

Specificaties

Borsteldiameter90 cm
Gewicht152 kg
Benodigde oliestroom20 – 60 liter / minuut
Benodigde dubb. hydr. functies3
Min. – max. oliedruk180 – 250 bar

Direct contact

Brochure downloaden

Dealer Zoeken